Βιογραφικό

Στο Nutritionholic μαθαίνουμε μαζί να αγαπάμε τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή!

Ας γνωριστούμε!

Γειά! Ονομάζομαι Μυρσίνη Κούσκου, ή αλλιώς Μέρσυ. Είμαι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Διαιτολόγου – Διατροφολόγου και έχω εξειδικευτεί στην Κλινική Διατροφή και την Παιδιατρική Διατροφή.

Οι πρώτες μου μνήμες σχετικά με τη σωστή διατροφή ήταν μέσω του παππού μου, που καλλιεργούσε σχεδόν τα πάντα από φρούτα & λαχανικά στον τεράστιο κήπο του, που ήταν και η μεγάλη του αγάπη. Έτσι άρχισα κι εγώ να τρέφομαι σωστά και να φροντίζω τον εαυτό μου.

Σπουδές

Σπούδασα Διατροφή & Διαιτολογία στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ). Αμέσως μετά, ολοκλήρωσα το πρόγραμμα συμπληρωματικής εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning) «Κλινική Διατροφή» του ΕΚΠΑ.

Συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Εφαρμοσμένη Διατροφή & Διαιτολογία» με κατεύθυνση «Κλινική Διατροφή» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Τέλος, ολοκλήρωσα το πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή της ΕΛ.Δ.Ε. studies κατέχοντας τον τίτλο «Master Nutritionist in Pediatric Nutrition».

Παράλληλα, παρακολουθώ τακτικά συνέδρια & ημερίδες διατροφής και συμμετέχω σε εθελοντικές δράσεις σχετικές με την υγεία.

Εργασιακή Εμπειρία

Nutritionholic by Mersy Kouskou
2023
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc
2021
Master Nutritionist in Pediatric Nutrition
2021
Nutritionholic by Mersy Kouskou
2020
Εφαρμοσμένη Διατροφή & Διαιτολογία
2019
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
2018
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
2017
Πρακτική άσκηση
2016
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
2016
Κλινική Διατροφή
2016
Πρακτική άσκηση
2015
Διατροφή & Διαιτολογία
2011
© 2024 Nutritionholic by Mersy Kouskou Πολιτική απορήτου
To top