Διατροφή για παιδιά & εφήβους

Η διατροφή του παιδιού πρέπει να περιλαμβάνει μια ποικιλία τροφίμων παρέχοντας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που καλύπτουν τις ανάγκες για την ομαλή φυσική ανάπτυξη, την ψυχοκοινωνική εξέλιξη και την απόδοσή του στο σχολείο και τις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Οι καλές διατροφικές συνήθειες που αποκτούνται από μικρή ηλικία είναι ζωτικής σημασίας στη διατήρηση της καλής υγείας και στην ενήλικη ζωή. Η δημιουργία μιας ισορροπημένης σχέσης του παιδιού ή εφήβου με το φαγητό έχει ως αποτέλεσμα ένα υγιές βάρος που μπορεί να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα. Είναι σημαντικό οι γονείς να είναι καλά ενημερωμένοι και να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να τρέφονται σωστά, κυρίως με το δικό τους πρότυπο.

Στο Nutritionholic αξιολογούμε τις καμπύλες ανάπτυξης και σχεδιάζουμε πλάνα διατροφής προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών και εφήβων, εστιάζοντας τόσο στην σωστή ανάπτυξή τους όσο και στη διατροφική τους εκπαίδευση. Λαμβάνονται υπόψη οι προσωπικές διατροφικές προτιμήσεις κάθε παιδιού ή εφήβου καθώς και οι ιδιαίτερες συνήθειες όλης της οικογένειας. Οι γονείς λαμβάνουν διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση στην υλοποίησή του κοινού μας στόχου, την καλύτερη υγεία των μικρών μας φίλων! 

Κάνε το πρώτο βήμα

Θα είμαι δίπλα σου σε κάθε επόμενο
© 2024 Nutritionholic by Mersy Kouskou Πολιτική απορήτου
To top