Διατροφή για αθλητές & αθλούμενους

Οι ενεργειακές ανάγκες των αθλητών αλλά και των ατόμων που κάνουν κάποια άσκηση συστηματικά είναι ιδιαίτερες και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Το πρόγραμμα διατροφής που απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό ή γυμνάζονται δημιουργούνται με βάση το άθλημα ή την άσκηση, τις ανάγκες, τις διατροφικές προτιμήσεις και το ημερήσιο πρόγραμμα του κάθε ατόμου.

Στόχος είναι οι αθλητές και οι αθλούμενοι να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, να μπορούν να αποδίδουν σωστά στις προπονήσεις και τους αγώνες και να έχουν τη βέλτιστη αποκατάσταση. Η αθλητική διατροφή προσαρμόζεται ανάλογα με τους αθλητικούς στόχους, τον τύπο, τη διάρκεια και την ένταση της προπόνησης, αλλά και τις ατομικές ανάγκες του κάθε αθλούμενου.

Η κατάλληλη αθλητική διατροφή είναι ύψιστης σημασίας για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και επίδοσης, τόσο σε ερασιτέχνες αθλούμενους όσο και σε επαγγελματίες αθλητές. Η σωστή διατροφική καθοδήγηση εστιάζει στο είδος και το συνδυασμό των τροφίμων και στις ώρες των γευμάτων και μπορεί να συνδυαστεί με τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής ή βιταμινών, αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Στο Nutritionholic δεσμευόμαστε να παρέχουμε την ενδεδειγμένη υποστήριξη των αναγκών του αθλούμενου ή του αθλητή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση ή τον αγώνα.

Κάνε το πρώτο βήμα

Θα είμαι δίπλα σου σε κάθε επόμενο
© 2024 Nutritionholic by Mersy Kouskou Πολιτική απορήτου
To top