Υπηρεσίες

Πως ξεκινάμε;

Στην πρώτη συνεδρία αφιερώνουμε περίπου 1 ώρα. Ξεκινάμε με τη μεταξύ μας γνωριμία και στη συνέχεια γίνεται ανάλυση του ιστορικού σας εστιάζοντας στις διατροφικές σας συνήθειες και καταγράφοντας πληροφορίες για το ιατρικό, οικογενειακό και φαρμακευτικό ιστορικό σας. Σημαντικό είναι να έχετε μαζί σας πρόσφατα αποτελέσματα αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεων για μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση και προσαρμογή της διατροφής σας στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Μετρ΄ήσεις & ανάλυση

Έπειτα προχωράμε στη σωματομετρία που περιλαμβάνει μέτρηση του ύψους και των περιφερειών (μέσης, κοιλίας, γοφών, μηρού και γόνατος). Αμέσως μετά πραγματοποιούμε την ανάλυση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση), που είναι ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο της συνεδρίας. Με τη βοήθεια της βιοηλεκτρικής εμπέδησης λαμβάνουμε σημαντικές και λεπτομερείς πληροφορίες που μας βοηθούν να κάνουμε εκτίμηση της θρεπτικής σας κατάστασης μέσω των αποτελεσμάτων που αφορούν

Σχεδιασμός

Τέλος, εξετάζουμε τις αλλαγές που είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν και σχεδιάζουμε μαζί το πλάνο διατροφής σας, ενώ ταυτόχρονα συζητάμε και λύνουμε τυχόν απορίες. Με αυτόν τον τρόπο, σε βάθος χρόνου, γίνεται διατροφική εκπαίδευση, ενισχύοντας την αυτοδιαχείριση, έτσι ώστε τελικά να γίνετε εσείς ο διαιτολόγος του εαυτού σας!

Κάθε επόμενη συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Συζητάμε τους προβληματισμούς σας, τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε το διάστημα μεταξύ των συνεδριών και επαναλαμβάνουμε την ανάλυση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση). Επίσης, κάνουμε αλλαγές προσαρμόζοντας το πρόγραμμα διατροφής τόσο στα αποτελέσματα της μέτρησης όσο και στις δικές σας επιθυμίες.

Διατροφή για όλους!

Διατροφή για αθλητές & αθλούμενους
Παιδιατρική διατροφή
Διατροφή για τη γυναίκα
Κλινική διατροφή
Χορτοφαγική διατροφή
© 2024 Nutritionholic by Mersy Kouskou Πολιτική απορήτου
To top